Rezalet!.. İskele Bölgesinde bazı tankerler boşaltım alanları dışın okula yakın alanlarda lağım sularını çevreye boşaltıyor

İskele bölgesinde boşaltım yerleri yerine takerlerle çevreye boşaltılan lağım suları hastalığa davetiye çıkartmasının yanısıra çevre kirliliğine neden oluyor.

Haçanabir Sayfasında Serdinç Maypa tarafından yapılan paylaşımda İskele Belediye Başkanı Hasan sadıkoğlu’na çağrı yapılarak bu rezaleti önlenmesi istendi.

Yine yapılan paylaşımda yerleri belli olan boşaltım alanlarına boşaltım yapmayan tanker sahiplerinin, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na yakın insanlar olduğu ve onun  izni ile çevreye lağım boşalttıkları belirtildi.

Tankerlerin İskele Belediyesine ait ‘Atık Su Boşaltılması Yasaktır’ tabelasına rağmen lağım boşalttıkları alanın Dr. Suat Günsel Devlet okuluna çok yakın olduğu ve bu durumun çocukların sağlıklarını da risk altına soktuğuna vurgu yapıldı

Çevre Dairesinin olaya el atması gerektiğine de vurgu yapılırken, bu konuda herhangi bir girişimin olmadığı ifade ediliyor.