İsrail, Lübnan’dan yapılan saldırılara karşılık Hizbullah’a hava saldırısı düzenledi – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18479110,86%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İsrail, Lübnan’dan yapılan saldırılara karşılık Hizbullah’a hava saldırısı düzenledi
  • Kıbrıs Detay
  • Dünya
  • İsrail, Lübnan’dan yapılan saldırılara karşılık Hizbullah’a hava saldırısı düzenledi

İsrail, Lübnan’dan yapılan saldırılara karşılık Hizbullah’a hava saldırısı düzenledi

ABONE OL
Kasım 12, 2023 21:01
İsrail, Lübnan’dan yapılan saldırılara karşılık Hizbullah’a hava saldırısı düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail ordusu, Lübnan topraklarından düzenlenen saldırılara karşılık savaş uçaklarıyla Hizbullah’a ait “hedefleri” vurduğunu duyurdu.

HİZBULLAH’A AİT ASKERİ ALTYAPIYI HEDEF ALDILAR

Ordudan yapılan açıklamada, Lübnan’dan bugün yapılan saldırılara karşılık Hizbullah’a ait “hedeflere” hava saldırısı düzenlendiği belirtildi. Vurulan yerler arasında Hizbullah’a ait “askeri altyapının” da olduğu ifade edildi.

İSRAİL LÜBNAN’I VURDU: O ANLAR KAMERADA

Açıklamada, İsrail’in kuzeyindeki Dovev bölgesine tanksavar füzesiyle saldırı düzenleyen grubun da hedef alındığı aktarıldı. Kısa süre önce Lübnan topraklarından İsrail’in kuzeyine havan mermileri atıldığı ve saldırıları gerçekleştiren grupların vurulduğu kaydedildi. Öte yandan İsrail ordusunun Lübnan’a saldırısı ise kameralara yansıdı.

İSRAİL’İN KUZEYİNDE YENİDEN SİRENLER ÇALDI

Öte yandan İsrail ordusu, İsrail’in kuzeyinde yeniden sirenlerin çaldığını bildirirken henüz daha fazla detay paylaşılmadı. Lübnan topraklarından bugün İsrail’in kuzeyine düzenlenen tanksavar füzesi saldırısında 6 sivilin yaralandığı bildirilmişti. İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim’den bu yana yaşanan çatışmalarda 70 Hizbullah mensubu ile 4 İsrail askeri öldü. Ayrıca, saldırılar nedeniyle Lübnan’da 1’i gazeteci, 3’ü çocuk 14 sivil, İsrail’de de 2 sivil hayatını kaybetti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.