UBP HALKIMIZI KARANLIKLARA GÖMEN BİR GÜNEŞTİR – Kıbrıs Detay
DOLAR 34,1110 0.13%
EURO 37,9063 -0.06%
ALTIN 2.800,55-0,07
BITCOIN 21064862,66%
Lefkoşa
°

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

UBP HALKIMIZI KARANLIKLARA GÖMEN BİR GÜNEŞTİR

UBP HALKIMIZI KARANLIKLARA GÖMEN BİR GÜNEŞTİR

ABONE OL
Ekim 17, 2023 09:34
UBP HALKIMIZI KARANLIKLARA GÖMEN BİR GÜNEŞTİR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Atanmış Başbakan ne demişti geçtiğimiz günlerde “UBP bu ülkenin halkımızı aydınlatan güneşidir”. Ben de diyorum ki “UBP bu ülkede halkı karanlıklara gömen bir güneştir”. Sanki ülkede her şey süt limanmış gibi atanmış Başbakanın çıkıp bu tarz açıklamalar yapması açıkçası beni, “onun akıl ve ruh sağlığı” konusunda şüpheye koyuyor. Birçoğunuzun da bildiği gibi “Demans” ya da “Alzheimer” yaşının belirtileri 65 yaşında görülmeye başlandı.

Kaldı ki, yıllar önce kendisi ile çalışmışlığım var ve hafızasının net çalışmadığı konusunda fikir sahibi olmuşutum. Söylediklerini unutuyor, ya da isimleri anımsamıyordu. Hatta bir seferinde bir konu için ikinci kez yanına gittiğimde “konuyu bana bir hatırlat be kız” demişti. Her neyse biz asıl meseleye dönelim. Bu ülkenin yerle bir olmasına sebep UBP değil midir ki….!!!!!

Torpilin ağa babası bu parti, Devlet dairelerine ne kadar ahbap-çavuş ilişkili insan var ise yığmamış mıdır? Atamalarda liyakat gözetmeksizin, aranan vasıflara bakmaksızın atama yapan bu parti değil midir? Arazi dağıtımlarında oy potansiyeli yüksek olan kişilere menfaat sağlayıp, onları toprak sahibi yapmamış mıdır? dere yataklarını kapatıp, üzerlerine çok katlı binalar inşa etmek için izin veren parti UBP değil midir? Sağlık sistemini çökerten, her şeyi özelleştirme yoluna giderek yakınlarına menfaat sağlayan yine bu parti değil midir? Haklının, öksüzün, yetimin hakkını yerken hiç esef duymayan da bu parti içerisindeki insanlar değil midir ? Bu partinin içinde bakan ya da vekil olanların, bu makama gelmezden önceki mal varlıkları ile şimdiki mal varlıkları bizlere dudak uçuklatmıyor mu?

Sermayelerin kat be kat artış göstermesinin bir açıklaması var mı? UBP’nin evlatçıklarının altında son model Porche ve Hummer’ların nereden geldiğinin bir açıklaması var mı? 40 yıldır çözümlenemeyen elektrik sorunu ile bizleri yaz kış karanlıklara gömen UBP değil midir? Pahalılık ve zamlar karşısında halkını her geçen gün biraz daha fakirleştiren UBP zihniyet ve siyasetinden kaynaklı değil midir?

Tek bir şey söyle bana atanmış Başbakan, bu halkın menfaatine dayalı bir icraat yaptın mı? Ne ısınması, ne aydınlatması, bu ülke insanını cayır cayır yakıp kavuran UBP, halkını fakirleştirirken vekillerini komisyon işleri ile sermaye sahibi yapan UBP, gençlerin işsizlikten göç etmesine sebep UBP, ama kendi çocuklarına Devletten faydalanabilecek işler kuran yine UBP, dahası vatan, millet, bayrak nidalarına sarılıp, vatan toprağını peşkeş çeken, milleti hiçe sayan, zerre kadar bayrağa saygısı ve sevgisi olmayan, sadece biat etmeyi görev bilen, idareyi ellere teslim eden, nüfusu kirleten ve Ada yarısında her türlü illegal işlere fırsat veren, mafya patronlarına imtiyazlar tanıyan, sistemsizliği yaratan, Devletin çöküşüne zemin hazırlayan bu parti değil midir? Bu güneşin tarih kitaplarına adı “ülkeyi aydınlatan değil, karanlıklara gömen ” olarak geçecektir.
Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.