SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18478650,95%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Eylül 29, 2023 09:05
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÜNAL #ÜSTEL:Geçtiğimiz gün bir Twitter’de içki sofrasında görüntülendiniz, üstelik de mevlit kandili gecesinde. Müslümanlığı dibine kadar yaşadığınızı ve dini duygularınızı her fırsatta dile getirdiğinizi gerine gerine söylerken, söyledikleriniz ile yaptıklarınız bu fotoğraf karesi ile hiç uyuşmadı. Ne demişler “Yalancının mumu yatsıya kadar”.

ERSİN #TATAR: New York’tan döner dönmez sabah sporuna başladığınızı sosyal medya hesabınızdan duyurdunuz. Makamınız icabı temponuzun çok yoğun olması gerekirken, sabah sabah dağ bayır dolaşıp, sosyal medya hesabınızı da ihmal etmemeniz, yoğun çalışma temponuz konusunda düşünce kaldırır. Ne diyelim, yinede kolay gelsin, spor da önemli tabi ki, ne de olmasa yılların futbolcusu, kafa ile topu filelere çakan idiniz.

NAZIM #ÇAVUŞOĞLU: Sosyal medyada veliler size verdi veriştirdi. Hiç kimse Eğitim Bakanı olmanızdan memnun değil. Yaptığınız hatalar bir değil bini aştı. Ancak, daha da önemlisi ağzınızdan çıkan sözleri tartmadan konuşmanız, sizi her geçen gün daha da aşağıya çekmektedir. Sevilmiyorsunuz, haberiniz ola.

HAKAN #DİNÇYÜREK: Göreve geldiğiniz günden beri verdiğiniz sözleri saymakta zorlanır olduk. Konuları tek tek ele alıp da halletseniz daha iyi olmaz mı? Sağlıkta yıllardan beridir süregelen o kadar birikmiş sorun var ki, hele bir de bu son reçete yolsuzluğu da bunlara ilave olunca işiniz çok zor. Bir an önce ekranlarda edebiyat yapmayı bırakıp, icraatlara başlayınız. Sağlık bu sağlık, başka bir şeye benzemez.

MURAT #ŞENKUL: Geçtiğimiz akşam Girne’de gerçekleştirdiğiniz konser etkinliğinin kalabalığından söz ettiniz. O kadar ki, bu kalabalığı yarıp plaketleri veremediniz. Bende bir hafta önce Limasol Belediyesinin organize ettiği Hauser konserine gittim. Sandalye sayısı kadar bilet satıldı ve yoğun bir kalabalık yaşanmadı. Herşey çok sistemli ve organizeydi. Bırakın omuz omuza, nefes nefese olmayı, ilk önce sağlıklı bir ortam yaratıp, sistemli bir organize ile konser etkinlikleri düzenleyiniz. Malum Covit-19 halen daha içimizde kol geziyor.

MEHMET #HARMANCI: Lefkoşa Belediyesi organizasyonlara doymuyor adeta, neredeyse haftanın üç günü etkinlik var. Ancak, sanırım asıl güzel etkinlik 30 Eylül akşamı Zahra sokakta gerçekleştirilecek olandır. Umarım o akşam, Scooterler ve Motorlar yine serbestçe bu sokağa girip, çevre ve ses kirliliğine sebep olmaz. Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.