Mısır’da yine köpek balığı dehşeti: Alman turist felaketi yaşadı, Rus Turist hayatını kaybetti

Mısır'da yeni bir köpek balığı dehşeti yaşandı. Şnorkelle yüzen Alman turist felaketi yaşadı. Köpek balığının saldırdığı turist saldırıya ise sadece 5 metre derinlikte uğradı.

Mısır'da artan köpek balığı saldırılarına bir yenisi eklendi. Derin dalgıçlık eğitimini tamamlayan Dan White ve nişanlısı, Kızıldeniz'e dalışlarında korkunç bir saldırıya şahit oldular. Oceanic White Tip köpekbalığı, Kızıldeniz’de yüzen bir Alman turisti bacağından ısırdı. 

Dan White, BBC’nin ''Why Sharks Attack” programına yaptığı açıklamalarda olayı şöyle anlattı:

''Sadece beş metre derinlikteydik, etrafta yüzüyor ve biraz bakıyorduk. Gözümün ucuyla karanlık bir gölge gördüm, ne olduğunu görmek için döndüm ve bunun bir köpek balığı olduğunu anladım. İşte o zaman go pro’yu elime alıp çekime başladım.''

''BACAĞINI ISIRIP KALÇASINI KOPARDI''

Görüntüler, köpekbalığının, beş kişilik bir grup ve iki eğitmenle birlikte suda bulunan White’a doğru ilerlediğini gösteriyor. Sonra yönünü değiştiren köpekbalığı, başka bir grubun üyesi olan Alman turiste doğru gitti.

SU KAN BULUTUNA DÖNÜŞTÜ

Alman turistin bacağını ısırıp, baldır kasını tamamen koparan köpek balığı yüzünden su bir anda kan bulutuna dönüştü. Isırmanın ardından turist sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Bacağının kesilmesi gerekmese de baldırı tamamen paramparça olmuş, baldır kasları ve kemiği yok edilmişti.

Rus turist köpek balığı saldırısında feci şekilde can verdi

Mısır'da tatil yapan Rus turist köpek balığı saldırısında hayatını kaybetti. Köpek balığı saldırı anını kıyıda bulunanlar tarafından görüntülendi.