Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı Emin Akkor’u göreve Çağırıyorum! – Kıbrıs Detay
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18463450,85%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı Emin Akkor’u göreve Çağırıyorum!

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı Emin Akkor’u göreve Çağırıyorum!

ABONE OL
Temmuz 18, 2023 15:20
Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı Emin Akkor’u göreve Çağırıyorum!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KIbrıs Türk #Gazeteciler Birliği Başkanı Emin Akkor’u göreve Çağırıyorum!

#Başarılı Gazetecilere ödül vermek için,aynı Gazetecileri yazılarından dolayı #hapise atmak için dava eden Ersin #TATAR’ın davet edip dağıttığınız Ödüller iyi güzel de..

Gazetecilik adı altında #sahtekarlık yapıp Canlı seyirci sayısı ile oynayan Gazete ve Gazeteleri deşifre edip Sizin üyeleriniz olan,Gazeteci dostların alın terleri ve emeklerine saygısızlık eden bu Gazete ve Gazetecilere de Gazete ve Gazeteciliğin yüz karası ödülünü vermenizi gerekmez mi?

Bunları bunlar gibileri durdurmak İçin bu güne kadar Emektar gazetecilerin hakkı adına bu manada

ne yaptınız ?

Defalarca yazdım..

Aynen aşağıdaki görüntüde olduğu gibi.

Ekranın da 427 CANLI izleyicisi olduğunu gösteren Kıbrıs Postasının bu ve bunlara benzer tüm CANLI yayınlarının CANLI seyirci sayısında Sahtekarlık yapılıyor dedim.

Ve diğer işini iyi yapan düzgün gazeteci arkadaşların emekleri ile dalga geçilip hak etmeden bu işten nemalanıyor buranın sahipleri dedim.

Peki siz ne yaptınız ?

Sadece seyrettiniz hatta onlara ödül verdiniz..

Bu işe Gazeteciler Birliği veya Etik kurul el atmadan Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği, Üyelerine karşı sakın ha görevini yerine getiriyor demeyiniz !

Aşağıdaki ilk resimlerde 427 kişinin seyrettiği görüntülenen fakat aslında 30/40 kişinin izlediği bir programdaki yanıltıcı seyirci sayısının nasıl müdahale edilerek çok fazla gösterildiği görülüyor!

İkinci resimde ise..

Saatler sonra 62 #görüntüleme ile gerçek CANLI seyirci kitlesinin 30/40 kişiden fazla olmadığı kanıtı İle orta yerde duruyor !

Peki sen #Emin Akkor sevgili Başkan ?

Sen bu düzgün Gazetecilerin emeği ile dalga geçen Gazete ve Gazetecilere Birlik Başkanı olarak tüm bunlara engel olmak adına ne gibi bir girişimde bulundun veya bulunmayı düşünüyor musun ?

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.