Fenerbahçe, Arda Güler’in Real Madrid’e transferini KAP’a bildirdi Arda özel uçak ile Madrid’e uçtu

Fenerbahçe, KAP'a yaptığı bildirimde, Arda Güler transferi konusunda Real Madrid ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Fenerbahçe Spor Kulübü, genç yıldızı Arda Güler'in transferi için Real Madrid'le görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimde, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Özel bir uçakla İstanbul'dan Madrid'e gelecek Arda Güler, sağlık kontrolü sonrası sözleşmeye imza atacak ve anlaşma akşam saatlerinde resmi olarak duyurulacak.

Milli futbolcu, Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez'in de katılımıyla yarın TSİ 13.00'te Madrid'in Valdebebas bölgesindeki Real Madrid Sportif Şehri adlı tesislerinde basına tanıtılacak.

Arda Güler'in Real Madrid ile 5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Real Madrid ile anlaşan Arda Güler, İspanya'ya gitti. İspanyol devinin tahsis ettiği özel uçakla Madrid'e giden Arda için Fenerbahçe'den de KAP bildirimi geldi.

Açıklama şöyle:

Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Arda Güler ise Instagram hesabından Fenerbahçe'ye veda etti. Arda, paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım.

Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu.

Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe.